Békés vármegye

2023.11.28. 15:15

Rablás sértettjének adta ki magát, közben elköltötte a rábízott pénzt

Rablás sértettjének adta ki magát egy férfi a családja előtt, mert nem merte bevallani, hogy elköltötte a rábízott pénzt. A rendőrök hamar tisztázták a történteket, a férfi pedig elismerte, hogy nem mondott igazat. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Papp Gábor

Forrás: police.hu

Rablásról érkezett bejelentés a rendőrségre október 4-én 6 óra körül. Egy nő kért segítséget, mert elmondása szerint nem sokkal korábban a fiát megtámadták és kirabolták a Murony és Kamut közötti útszakaszon. A fia elmondta a rendőröknek, hogy személyautóval haladt az úton, amikor egy út szélén álló motoros megállította. Miután kiszállt a kocsiból, a motoros a nála lévő pénz és mobiltelefon átadására szólította fel. Erre nem volt hajlandó, megfordult, hogy visszaüljön a járműbe, de ekkor az ismeretlen férfi megszúrta a combján, kivette a zsebéből a pénzét, és elhajtott. A férfi meghallgatása során többször ellentmondásba keveredett magával, végül bevallotta, hogy semmi nem igaz abból, amit elmondott, ő találta ki az egészet, és a sérülést is magának okozta. Tettét azzal indokolta, hogy elköltötte a családi vállalkozás kapcsán rábízott pénzt, és így akarta tisztázni a dolgot. A Békési Rendőrkapitányság munkatársai hatóság félrevezetésének vétsége miatt indítottak ellene eljárást. A rendőrök a nyomozást elvégezték, és az iratokat kedden továbbították az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában