Kék hírek

2023.11.22. 21:40

Leégett egy családi ház Eleken

Sajnálatos tűzeset történt a Bartók Béla utcán, egy családi ház szinte teljesen leégett szerda este – adta hírül Facebook oldalán Szelezsán György polgármester.

Vásári Erzsébet

Ismertette, hogy a tűzoltóság munkatársai még most is a helyszínen tartózkodnak és az oltási munkálatokat végzik. Szerencsére személyi sérülés nem történt. Elárulta, hogy az érintett családot ideiglenes lakhelyként, a családtagok befogadták. Hangsúlyozta: természetesen nem marad egyedül a károsult család, a kollégákkal minden segítséget igyekeznek számukra biztosítani, és emellett jótékonysági akciókat is fogunk szervezni megsegítésükre.

A katasztrófavédelem oldalán úgy fogalmaztak, hogy teljes terjedelmében ég családi ház tetőszerkezete Eleken, a Bartók Béla utcában. A gyulai hivatásos tűzoltók már oltják a lángokat, és a helyszínre tartanak békéscsabai hivatásos tűzoltók, és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szintén úton van a tűzesethez.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában