Mezőberény

2023.10.21. 08:56

Behúzott főbérlőjének a mezőberényi férfi

Magánlaksértés vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Békési Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy büntetett előéletű 34 éves mezőberényi férfi ellen, aki hívatlanul bement a leendő főbérlőjéhez és még be is húzott neki egyet.

Papp Gábor

Legalább egy alkalommal, az arcán erősen megütötte.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A férfi megállapodott egy másik mezőberényi férfival, a későbbi sértettel, hogy kivesz albérletbe a sértettől egy mezőberényi garzonlakást. Megállapodtak abban is, hogy a beköltözés előtt a sértett kifesti, kitakarítja és berendezi a lakást. A férfi idén április 9-én, a délelőtti órákban megtekintette az általa kibérelni kívánt lakást, de azt tapasztalta, hogy a sértett az ingatlanon semmilyen munkát nem végzett, ezért szóváltás alakult ki a két férfi között, majd a férfi távozott. 

Az indulata azonban nem csillapodott. A délutáni órákban visszament a sértett lakóhelyéhez, a ház zárt állapotú utcai kapuját lábbal berúgta, majd a sértett tudta, beleegyezése és engedélye nélkül bement a lakásba. A sértett a lakásban aludt, a terhelt felébresztette és a korábban foglalóként adott 35 ezer forintot követelte vissza tőle, ennek során a fekvő helyzetben lévő sértettet legalább egy alkalommal ököllel az arcán megütötte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában