Békés Vármegye

2023.08.28. 13:49

Ittasan, eltiltás dacára, jogosítvány nélkül vezettek

Ittas vezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök pénteken 17 óra 30 perckor Békéscsabán, a Nagyrét tanya útszakaszon.

dr. Nagy Szilvia

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

Egy személyautó sofőrjénél a helyszíni mérés eredménye pozitív lett, az alkoholfogyasztást a további mérések is megerősítették. A rendőrök elvették a férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene, ám egy óra múlva, 18 óra 40 perckor ismét a rendőrök látókörébe került a Csabai úton. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, három napon belül bíróság elé állíthatják.

Nem ülhetett volna volán mögé az a két férfi sem, akiket korábban eltiltottak a vezetéstől. Egyiküket Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában állították meg pénteken a rendőrök, a másikukat Orosházán a Dózsa György utcában. Büntetőeljárás indult ellenük. 

Soha nem volt vezetői engedélye azoknak a férfiaknak, akikkel szemben a békési, illetve a gyulai rendőrök intézkedtek. Egyikük Mezőberényben, a Gyomai úton, a másikuk Kétegyházán, a Bocskai utcában haladt, amikor megállították. Mindkét férfit őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában