Vádemelés

2023.06.30. 11:55

Ütötte, rugdosta a sértetteket a 25 éves, sarkadi férfi a mezőberényi italboltban

Garázdaság vétsége és kétrendbeli könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Békési Járási Ügyészség és vádiratában fogházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, továbbá a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtására tett indítványt egy 25 éves sarkadi férfi ellen, aki egy mezőberényi szórakozóhelyen keveredett verekedésbe a két sértettel.

Nyemcsok László

Fotó: Shutterstock

A férfi tavaly július 23-án, a hajnali órákban az egyik mezőberényi szórakozóhelyen tartózkodott. Ennek során az egyik sértettel ismeretlen okból vitába keveredett, és a terhelt legalább egyszer ököllel megütötte a sértett bal szemének környékét, majd az ütéstől földre eső férfit meg is rúgta. A másik sértett észlelte a bántalmazást, és a földön fekvő áldozat segítségére sietett. A férfi ekkor a másik sértettet is megütötte arcának szemkörnyéki részén. A férfi az ütéstől megszédült, a földre esett, ahol a vádlott több alkalommal az oldalán megrúgta. A sértettek bántalmazásának a szórakozóhely tulajdonosa vetett véget. Mindkét sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség álláspontja szerint a terhelt közösségellenes, erőszakos cselekménye az italboltban alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkozást keltsen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában