Kevermes

2023.06.07. 13:43

Egy idegennel találta magát a szembe a nappalijában

Lopni akart, ezért surrant be egy házba egy nő Kevermesen. A kapu és az ajtó is nyitva volt, könnyen bejutott, de ki már nem tudott jönni, mert tetten érték. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

P. G.

Forrás: police.hu

Idegennel találta szembe magát a háza nappalijában egy férfi február 19-én, délután Kevermesen. A gyermekével volt otthon, amikor egy nő bement hozzájuk és kutatni kezdett egy székre felakasztott táskában. A férfi ezt észrevette, feltartóztatta a nőt, hívta a rendőröket, akik perceken belül megérkeztek és előállították a hívatlan látogatót. Az 58 éves kevermesi nő elmondta, hogy pénzhez akart jutni, ezért úgy gondolta, próbálkozik, házak kapuin próbált benyitogatni. Ahová bement, ott a kapu és a ház ajtaja is csukva volt, de nem volt bezárva, így könnyen bejutott, az ott lakó férfi éberségének köszönhetően azonban semmit nem tudott elvinni. A nő ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban továbbították az ügyészségre.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában