Kék hírek

2022.11.04. 13:35

Még csak találgatják a gyilkosság indítékát a mezőhegyesiek

Még pénteken délelőtt is sokan találgatták a városban, hogy mi vezethetett a csütörtök reggeli gyilkossághoz. Többek szerint együtt italozott a 44 éves áldozat és a gyilkos, egy 25 éves fiatalember.

Beol.hu

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A város szélén található a Béka- és a Békás-tó, parkerdővel körülvéve. Ehhez a legközelebb, tízpercnyi járásra található egy kocsma. Egyesek szerint itt ivott együtt a gyilkos és későbbi áldozata. 

Arról egyelőre – a rendőrségen kívül – senkinek nincs pontos információja, hogy min veszhettek össze. Amit viszont a helybeliek tényként említettek, a két férfi jó ismerősként poharazgatott, utána lehetett nézeteltérés köztük. Az erős felindulásból elkövetett emberölésnek ugyanakkor ellentmond az, hogy nem leszúrták, nem lelőtték az áldozatot, hanem égési sérülésekbe halt bele.

Hogy mit kerestek a parkerdőben az italozás után együtt, azt egyelőre senki sem tudja. A tény az, hogy Mezőhegyesen, egy erdős területen csütörtökön reggel nyolc óra után néhány perccel egy összeégett holttestet találtak. A 44 éves helyi férfi a gyanú szerint emberölés áldozata lett. A bűncselekményt a nyomozás jelenlegi adatai szerint ismerőse, egy 25 éves, szintén mezőhegyesi férfi követhette el. Őt a rendőrök előállították, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya őrizetbe vette és gyanúsítottként kihallgatták. Azt, hogy pontosan mi miatt, milyen körülmények között történt a tragédia, a nyomozók vizsgálják.

Több mezőhegyesit megkérdezve, elmondták, az áldozat helyi, családos férfi volt. Az emberöléssel gyanúsított férfi máshonnan települt be a városba. Az ismerőseik szerint jó viszonyban voltak, így még rejtélyesebb az ügy. Hozzátéve, hogy nem a pénz miatt történhetett az emberölés, ugyanis egyiküknek sem volt annyi pénze, amiért rabolni, ölni lett volna érdemes. 

Kellett gyúlékony anyag is

Legutóbbi információink szerint a mezőhegyesi gyilkosság áldozata hegesztőként dolgozott a városban. Munka után el-eljárt abba a kocsmába, ami az emberölés helyszínétől tíz percre van. Úgy tudjuk, az emberölés gyanúsítottját, a 25 éves fiatalembert korábban már többször büntették kisebb súlyú bűncselekményekért. A mezőhegyesiek azt végképp nem értik, hogy miért égett holttestet találtak a rendőrök. Ahhoz, hogy valakit ilyen brutálisan öljenek meg, kellett valamilyen gyúlékony anyag is.  

       

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában