Kék hírek - Frissítve

2022.11.28. 10:03

Halálos vonatbaleset: azonosította a rendőrség az áldozatot

Békéscsabán, a Mokry utcai vasúti átjárónál szombaton 20 óra 40 perckor a Budapestről Békéscsabára tartó Békés Intercity elütött egy embert.

Forrás: police.hu

A férfi a síneken feküdt és a helyszínen életét vesztette. Azonosításához a rendőrség a lakosság segítségét kéri. A férfi 50-60 év körüli, 80-85 kg, őszülő fekete haja van, tetoválás nincs a testén. Kék orkán anyagú Coverguard márkájú béléses kabát, fekete Ainainir márkájú, zipzáras polár felső a jobb oldalán RM 75 CORE felirattal, fekete és fehér színű cipzáras kötött garbó, kék színű, szürke galléros póló és fekete David Taylor márkájú szabadidőnadrág volt rajta. Egy márkajelzés nélküli barna cipőt és Casio órát viselt. 

A sínek közelében volt egy letámasztott kerékpár, a férfi valószínűleg azzal érkezett a vasúti átjáróhoz. A rendőrség kéri, hogy aki a ruházata vagy a kerékpárja alapján felismeri, vagy felismerni véli őt, jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700). 

Forrás: police.hu

A 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” szintén ingyenesen hívható 06 80/555-111-es számán a nap 24 órájában lehet bejelentést tenni. A haláleset miatt indult rendőrség eljárás száma: 04010-169/62/2022. 

A rendőrség ezúton is köszöni a férfi azonosításához nyújtott segítséget! 

Frissítve:

A rendőrség által kiadott felhívás nyomán sikerült azonosítani a Békéscsabán elhunyt férfit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában