Kék hírek

2022.05.12. 14:43

Interneten vertek át egy szeghalmi nőt

Pénzhez akart jutni, ezért meghirdetett egy mobiltelefont az interneten egy debreceni férfi. Egy szeghalmi nő meg akarta venni, kifizette, de a férfi nem azt küldte el neki, hanem egy szinte értéktelen, használhatatlan készüléket. A csalás miatt indított nyomozás iratai az ügyészségre kerültek.

Illusztráció /shutterstock.com/

A police.hu beszámolója szerint Interneten keresztül szeretett volna telefont vásárolni egy szeghalmi nő. Meg is egyezett a hirdetővel arról, hogy 83 ezer forintért megveszi az általa kínált mobilt, majd át is utalta a vételárat. Mindez február 3-án történt, három nappal később meg is kapta a csomagot. 

A probléma csak az volt, hogy egy másik, szinte értéktelen, működésképtelen telefon volt benne. Felvette a kapcsolatot az eladóval, de a debreceni férfi nem utalta vissza a pénzt, ezért a nő másfél hónappal később feljelentést tett. A 38 éves férfi kihallgatásán elismerte, hogy becsapta a vevőt. Azzal magyarázta tettét, hogy hirtelen pénzre volt szüksége. A Szeghalmi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait szerdán megküldték az ügyészségnek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában