bűncselekmény

2021.10.22. 14:53

Áruházban felejtett táskát lopott el egy sarkadi nő

Áruházban felejtett táskát lopott el egy nő Sarkadon. A rendőrök rövid idő alatt azonosították és előállították, majd az ügyének vizsgálatát kevesebb mint egy hónap alatt befejezték.

beol.hu

Lopás miatt intézkedtek a rendőrök október 3-án délután, Sarkadon – írja a police.hu.

Egy idős férfi aznap délelőtt az egyik áruházban felejtette az autóstáskáját, majd amikor visszament érte, már nem találta meg, mert valaki elvitte. A táskában iratok és készpénz is volt.

Az üzletben működő kamerák felvételeinek segítségével a rendőrjárőrök rövid idő alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt, akit előállítottak a Sarkadi Rendőrkapitányságra.

A 21 éves nő kihallgatásán elismerte, hogy ő vitte el az őrizetlenül hagyott táskát. Útközben kivette belőle a pénzt, majd a táskát bedobta egy lakatlan épület udvarára. A nyomozók a 21 éves sarkadi nő ellen lopás vétség gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A nyomozás során az ellopott dolgokat és a pénzt is megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A rendőrkapitányság munkatársai az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket kevesebb mint egy hónap alatt elvégezték és a büntetőeljárás irataitszerdán továbbították az ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában