kék hírek

2021.09.05. 07:15

Meg is ették a lopott kolbászt a berényi tolvajok

Társtettesként elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a Békési Járási Ügyészség, és vádiratában közérdekűmunka-büntetés kiszabását és vagyonelkobzást indítványozott egy büntetett előéletű, 33 éves és egy büntetlen előéletű, 44 éves férfi ellen, akik kolbászt mentek lopni egy mezőberényi házba.

B. O.

A Békés Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a fiatalabb férfi még tavaly október 20-án az esti órákban mondta el társának, hogy tud egy mezőberényi ingatlant, ahol sok füstölt kolbász és szalonna van. A férfiak ezután elmentek a házhoz, bementek az ingatlan területére, majd az idősebbik az ablakon bemászva 80 kilogramm kolbászt és 20 kilogramm füstölt szalonnát adott ki társának.

A zsákmányon távozásuk után megosztoztak egymással. A két férfi 260 ezer forint kárt okozott a sértettnek, amelyből az idősebbik férfitól történő 80 deka kolbász lefoglalásával 3 ezer forint térült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában