kék hírek

2021.09.06. 10:45

Életét vesztette a Mezőkovácsháza mellett karambolozó motoros

Közlekedési balesetnél helyszíneltek vasárnap a rendőrök Mezőkovácsházán, Békéscsabán, Nagykamaráson és Dévaványán is.

beol.hu

Békés megyében vasárnap négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – olvasható a police.hu tájékoztatójában.

Mezőkovácsháza külterületén 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy motorossal. A motor vezetője súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba és a késő esti órákban életét vesztette. A személygépkocsi vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Fotók: police.hu

Békéscsabán, a Dobozi úton 14 óra 30 perc körül egy tolató autó elütött egy kerékpárúton közlekedő kerékpáros gyermeket. A fiú megsérült, de állapota nem súlyos.

Nagykamarás külterületén 14 óra 15 perc körül szegélykőnek hajtott és elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett. A segédmotoros-kerékpár nem az övé volt, valószínűleg a tulajdonos engedélye nélkül használta, indult el vele.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 26 éves férfi ellen jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés miatt is büntetőeljárást indított.

Dévaványán, az Árpád utca és a Fő tér kereszteződésében 17 óra 15 perc körül összeütközött két kerékpáros. Az egyik bicikli csomagtartóján egy fiatal lány is ült, aki leesett és könnyebben megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában