kék hírek

2020.12.09. 14:45

Nem adott elsőbbséget Orosháza mellett, súlyos sérülést okozott

Motorossal ütközött egy személygépkocsi Orosházán ez év márciusában, a motort vezető férfi súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

police.hu

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt március 20-án 14 óra 10 perckor Orosháza külterületén. Egy egyenes útszakaszon az úttest jobb szélén állt egy személygépkocsi, majd a jármű vezetője úgy indult el, hogy közben meg akart fordulni. Ekkor azonban összeütközött egy mögötte érkező motorossal – olvasható a police.hu közleményében.

Fotó: police.hu

A motor vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők, a személygépkocsit vezető nő könnyebben megsérült. A nyomozás adatai szerint a baleset azért történt, mert a nő nem adott elsőbbséget a motorral közlekedő férfinak.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait december 8-án továbbította az ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában