Kék hírek - videóval

2020.06.11. 11:45

Hetven tő kendert foglaltak le a rendőrök egy hunyai tanyán

Hunyán, egy tanya udvarán hetven tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényt foglaltak le a rendőrök. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki a nyomozás eddigi adatai szerint termesztette a növényeket.

police.hu

Hetven tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendert találtak a szarvasi rendőrök szerdán Hunyán, egy lakatlan tanya udvarán. A növényeket a gyanú szerint egy 36 éves hunyai férfi ültette el a területen álló épület mögötti kertbe, a kukorica közé és ő is gondozta azokat. A Szarvasi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A férfi kihallgatásán elmondta, hogy saját fogyasztásra termesztette a növényeket, amelyeket körülbelül egy hónap múlva akart leszüretelni. Az élő töveket a nyomozók lefoglalták és hatóanyag-tartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

Videó: police.hu

Fotók: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában