tűzeset

2019.08.11. 17:05

Tűz ütött ki egy békéscsabai szeméttelepen

A tűzoltók négy vízsugárral kezdték meg a tűz oltását.

Az elsődleges információink szerint összehordott papírhulladék kapott lángra vasárnap délután Békéscsaba külterületén, egy szeméttelepen. A tűzhöz a békéscsabai és a gyulai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, négy vízsugárral kezdték meg a lángok oltását.

Frissítve:

Érdeklődésünkre a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletes munkatársa elmondta, hogy egy csarnokban, mintegy 500 négyzetméteren bálák égnek. Kettes kiemelt riasztási fokozat van érvényben. A helyszínre vonultak a tűzoltó egységek és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. A katasztrófavédelmi műveleti labor biztonsági óvintézkedésként méri a veszélyes anyagok levegőbe jutását.

Fotó: beol.hu
Fotó: beol.hu
Fotó: beol.hu
Beküldött fotó

FRISSÍTVE

Eloltották a tűzoltók a békéscsabai szeméttelepen égő papírhulladék lángjait

A békéscsabai és a gyulai hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, több oldalról támadva, hétfő reggelre öt vízsugárral oltották el a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában