Büntetőeljárás

2019.07.24. 13:24

Egyedi azonosító jellel élt vissza két férfi Békéscsabán, előállították őket

Egy nap két férfit állítottak elő a rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés miatt Békéscsabán.

police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei kedden két férfit állítottak elő egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt. Az első intézkedés 9 óra körül volt Békéscsabán, a Könyves Kálmán utcában. Egy személygépkocsit és annak vezetőjét ellenőrizték a rendőrök. Az autón egy olyan magyar rendszám volt, amit nem arra a járműre adtak ki. A kocsi tulajdonosa kihallgatásán elismerte, hogy korábban volt egy ugyanolyan márkájú autója, mint most, de azzal balesetet szenvedett és totálkárosra tört.

Fotó: Police.hu

Miután fémhulladékként eladta, a rendszámát és a forgalmi engedélyét nem adta le, hanem megvásárolta azt az angol honosságú kocsit, amivel most igazoltatták és rátette a magyar rendszámot. Egy órával később, szintén Békéscsabán, egy utánfutós tehergépkocsi ellenőrzése közben derült ki, hogy az utánfutón nem az arra kiadott rendszám van.

A rendőrök a személygépkocsi és a tehergépkocsi vezetőjét is előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellenük és gyanúsítottként kihallgatták őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában