kék hírek

2019.05.30. 10:13

Lopni akart, betörte egy köröstarcsai lángossütő ablakát

Lopás kísérlet és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekmények gyanúsítottjait állították elő a rendőrök szerdán.

police.hu

Köröstarcsán, a Deák Ferenc utcában, szerdán 23 óra 15 perc körül egy férfi lopni akart egy lángossütőből. Betörte a büfé ablakát, de közben megzavarták, ezért elmenekült. A 44 éves köröstarcsai P. Zsoltot a rendőrök a közelben elfogták és előállították. A Békési Rendőrkapitányság lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

Fotó: police.hu

Az Orosházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy 16 éves fiú ellen. Az orosházi fiatalember a gyanú szerint szerdán egy 14 és egy 16 éves fiúnak adott el tiltott bódító hatású anyagot. A rendőrök az egyik fiúnál találtak zöld növényi törmeléket, amelynek a hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában