Kék hírek

2019.04.27. 08:20

Kábítószerbirtoklás gyanúja miatt indult eljárás egy sarkadi férfi ellen

Békéscsabán baleset, Sarkadon körözés alapján elfogás és kábítószer birtoklás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés pénteken.

police.hu

Békéscsabán, a Berényi út és a Zrínyi utca kereszteződésében, 14 óra 10 perckor egy személygépkocsi kerékpárúton közlekedő kerékpárossal ütközött pénteken. A kerékpáros férfi súlyosan megsérült.

Illusztráció: Shutterstock

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei pénteken előállítottak egy dombrádi férfit, aki ellen garázdaság miatt az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A 21 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy férfinél pénteken, Sarkadon. A 26 éves fiatalember a Munkás utcában, az úttesten gyalogolt, amikor igazoltatták a rendőrök. A zsebében két kisebb alufólia csomagban növényi törmelék volt, amit a rendőrök lefoglaltak. A fiatalember elismerte, hogy kábítószert fogyasztott. A rendőrök előállították mintavételre és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában