Kék hírek

2019.04.15. 09:56

Boltban lopott, tetten érték

Gyulán bolti tolvajt értek tetten, Békéscsabán ittas járművezetés miatt indult szabálysértési eljárás.

police.hu

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei vasárnap 19 óra 15 perckor őrizetbe vettek egy férfit. A 48 éves R. István az egyik gyulai áruházból próbált meg fizetés nélkül elvinni többek között műszaki cikket és kozmetikai termékeket.

A férfi a próbafülkében a kabátja alá rejtette az árucikkeket, majd fizetés nélkül próbált meg elmenni, de a bolt biztonsági őre feltartóztatta. R. István ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Mivel a férfi korábban követett már el hasonló bűncselekményeket, a rendőrség őrizetbe vette.

Békéscsabán, a Mokry utcából vasárnap 17 óra 45 perckor előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett és az alkoholszonda ittasságot jelzett nála.

A további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök büntető feljelentést tettek ellene. A vezetői engedélyét nem tudták elvenni, mert a férfi nem tartotta magánál, ezért szabálysértési eljárás is indult vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában