kék hírek

2019.03.31. 10:06

Vezetői engedély nélkül, ittasan ült volán mögé

Békéscsabán közlekedési balesetnél helyszíneltek, Gyulán és Gyomaendrődön pedig ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

Békés megyében szombaton egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Kazinczy utcán 11 óra 10 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi a gyalogos járdáról úgy hajtott rá az úttestre, hogy nem adott elsőbbséget egy balra kanyarodó személyautónak. Az ütközéstől a biciklis elesett és könnyebben megsérült.

Két ittas járművezetővel szemben is intézkedtek a rendőrök szombaton.

Egyiküket 17 óra 10 perckor Gyomaendrődön, a Fő úton igazoltatták a rendőrök, a másik sofőrt pedig Gyulán, a Kossuth utcán vonták intézkedés alá. A helyszíni légalkohol mérés eredménye mindkettőjüknél pozitív lett, ezért előállították őket a rendőrkapitányságra, ahol a további mérések megerősítették az alkoholfogyasztás gyanúját.

A rendőrök mindkét férfi ellen büntetőfeljelentést tettek, de a vezetői engedélyt csak egyikőjüktől tudták elvenni, mert a másik férfinak sohasem volt, így ellene engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás is indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában