kék hírek

2018.12.20. 16:03

Kinevezték az új sarkadi rendőrkapitányt

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Pikó Tamás r. alezredest nevezte ki kapitányságvezetőnek.

police.hu

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője december 21-ei hatállyal saját kérésére rendelkezési állományba helyezte Auer György r. ezredest, a Sarkadi Rendőrkapitányság vezetőjét. Az ezredes 36 éven át teljesített hivatásos szolgálatot a rendőrség állományában, a Sarkadi Rendőrkapitányságot 2006 óta vezette.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Sarkadi Rendőrkapitányság új vezetőjévé – szintén december 21-ei hatállyal – Pikó Tamás r. alezredest, a Szeghalmi Rendőrkapitányság volt bűnügyi osztályvezetőjét nevezte ki. Az erről szóló parancsot dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány a csütötökön, a Sarkadi Rendőrkapitányságon megtartott ünnepélyes állománygyűlésen adta át az új kapitányságvezetőnek.

Ahogyan arról már korábbi cikkünkben beszámoltunk a sarkadi képviselő-testület is támogatta Pikó Tamás rendőr alezredes kinevezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában