Békés megye

2018.07.25. 09:11

Hamis márkajelzésű termékeket foglalt le a NAV

Két helyszínen, több mint félmillió forint értékben foglaltak le 170 hamis márkajelzésű terméket a NAV Békés megyei pénzügyőrei.

A NAV munkatársai a gyulai bolhapiacon 410 ezer forint értékben foglaltak le hamis márkajelzésű táskákat, pénztárcákat, napszemüvegeket, órákat, valamint parfümöket (O’bag, Guess, Michael Kors, Armani, Hugo Boss, Ray-Ban, Dolce&Gabbanna, Bvlgari, Diesel, Gucci, Prada, Dior).

Egy másik helyszínen, egy békéscsabai távol-keleti áruházban mintegy 175 ezer forint értékű hamis O’bag márkajú táskákra bukkantak a pénzügyőrök.

Az eladók egyik helyszínen sem tudták bemutatni a jogtulajdonosok engedélyét, így a termékeket a NAV munkatársai lefoglalták, és iparvédelmi jogok megsértése szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak – tájékoztatta hírportálunkat közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Békés Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában