Szent Flórián nap

2018.05.03. 14:14

Több Békés megyei katasztrófavédelmi dolgozó munkáját is elismerték

Koszorúzással egybekötött ünnepi állománygyűlést tartottak Szent Flórián nap alkalmából szerdán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. A rendezvényen a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából is többen vehettek át elismerést.

Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Tűzoltóság Napja alkalmából tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Bohák János tűzoltó alezredesnek, az orosházi hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnokának.

A miniszteri elismerésen túl Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként ajándéktárgy elismerésben részesítette Galát János tűzoltó századost, a szarvasi hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokát és Vinczéné Varga Ágnes Ilona tűzoltó alezredest, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság humán szolgálatvezetőjét.

Fentiek mellett főmunkatársi cím elismerésben részesült Dankóné Benkő Mónika, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság pénztárosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában