Lezárt ügy

2018.02.14. 18:18

A szexuális szolgáltatás is megvehető volt a bárban

A rendőrség vádemelést javasol két békéscsabai nő és egy vésztői férfi ellen, akik egy békéscsabai szórakozóhelyen prostituáltak kiközvetítésével is foglalkoztak.

police.hu

Kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tavaly március 5-én két nő és egy férfi ellen – olvasható a police.hu cikkében. A 42 éves Sz.-né N. M. és a 35 éves J. Á. egy éjszakai szórakozóhelyet üzemeltettek Békéscsabán.

Az oda betérő vendégek pénzért cserébe szexuális szolgáltatást is kérhettek a bárban dolgozó lányoktól. Erre a célra a bár üzemeltetői egy házat is fenntartottak, ahová a prostituáltak elvihették a vendégeket. A harmadik gyanúsított, az 52 éves Á. G. pénzért rendszeresen vitt kuncsaftokat a lányokhoz.

A nyomozók tavaly március 4-éről 5-ére virradó éjjel a bárban, a bérelt házban és a gyanúsítottak lakóhelyén is házkutatást tartottak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság mindhárom gyanúsított ellen kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést. A lezárt nyomozás iratait a rendőrség február 14-én továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

 Fotók: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában