Tragédia

2018.02.07. 08:21

Halálos baleset Gyula és Elek között

Szerdán reggel baleset történt Gyula és Elek között.

police.hu, bekes.katasztrofavedelem.hu

Összeütközött két gépkocsi szerda reggel Békés megyében, az Elek és Gyula közötti úton – adta hírül a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapja.

A balesethez a gyulai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Érdeklődésünkre a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese megerősítette a hírt, és hozzátette, hogy a balesetben négy személy sérült meg az elsődleges információk szerint.

A helyszínelés miatt az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat a rendőrök mindkét irányból Kétegyháza felé terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri.

Frissítés!

Életét vesztette az Elek és Gyula közötti úton reggel történt baleset egyik sérültje – adta hírül a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A baleset körülményeinek helyszíni vizsgálata még tart, a rendőrség a teljes útlezárás miatt a közlekedők megértését és türelmét kéri!

 Fotók: police.hu

Fotók: Kiss Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában