Elnökségi ülés

2023.10.02. 06:51

Kézműves-kistermelői tagozat alakulhat Orosházán

Az Orosháza és Térsége Gazdakör elnökségi ülésén született döntés: októberben kézműves tagozattal bővül az egyesületük. A tagozat megszervezésére Vincze Attilát kérték fel.

Csete Ilona

Szeretnék elérni, hogy a térségben lévő kistermelők, kézművesek ismertté váljanak.

Fotó: MW-illusztráció

A gazdakör kézműves-kistermelői tagozatának a legfőbb kitűzött célja a térségben élő és itt terméket előállító kistermelők, kézművesek, mikrovállalkozók összefogása, hatékony érdekvédelme, szakhatóságokkal és más szervezetekkel együttműködve. Segítséget nyújtanak a tagjaiknak a rövid élelmiszerláncok kialakításában információkkal, friss hatósági előírások ismertetésével. Szerveznek olyan előadásokat, oktatásokat, szakmai látogatásokat, amelyek a kistermelők napi működéséhez, fejlődéséhez, hatékonyabb piacra jutásához szükségesek lehetnek.

Szeretnék elérni, hogy a térségben lévő kistermelők, kézművesek, mikrovállalkozások helyben és Magyarországon ismertebbé és elismertebbé váljanak, egy jó közösséget alkossanak egymást segítve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!