Tovább építik a kapcsolatokat

2023.06.16. 13:57

Szlovákiai, nagyszombati üzletember-találkozón vett részt a kamara

A szlovákiai Nagyszombaton (Trnava) tartott úgynevezett B2B üzletember-találkozót a napokban az ottani kereskedelmi és iparkamara. A konzultáción heten vettek részt Békés vármegyéből: a négy üzletember mellett hárman az itteni kamarától – közölték a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál.

Licska Balázs

Heten képviselték Békés vármegyét a B2B üzletember-találkozón.

Fotó: BMKIK

A business to business (B2B) kifejezés két vagy több vállalat közötti kapcsolattartásra utal, amikor elsősorban arra törekszenek, hogy termékeiket ne a fogyasztóknak, hanem a többi cégnek értékesítsék. A háromnapos találkozó immár hagyomány, legutóbb a romániai Nagybányán tartottak hasonlót, amelyen részt vett a Békés megyei mellett a Borsod Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, de megjelentek a máramarosi és a moldáv kamara képviselői is.

Több jó kapcsolat is elkezdődött, eredményesek a találkozók – értékelt dr. Orosz Tivadar, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Elmondta: a mostani összejövetelen számos szlovák vállalkozás képviseltette magát többek között a pozsonyi és a komáromi régióból, és a jelzések szerint a vállalkozások szívesen ellátogatnának Magyarországra, hogy kapcsolatot építsenek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!