Gyula

2023.04.12. 17:51

Zajlik a közbeszerzés a Százéves cukrászda és a Ladics ház felújítására

Április 17-ig várják az ajánlatokat a gyulai Százéves Cukrászda és a Ladics-ház felújítására kiírt közbeszerzési eljárás keretében – tudtuk meg dr. Görgényi Ernő polgármestertől.

P. G.

Dr. Görgényi Ernő

Forrás: MW-archív

Az önkormányzat a TOP pályázat keretében egymilliárd forintot nyert komplex turisztikai fejlesztésre, amelynek részeként a Nagyváradi úton kerékpárutat, illetve kerékpársávot alakítanak ki, illetve a két épület is megújulhat. A kerékpárút építéséről sajtótájékoztatón számolt be dr. Görgényi Ernő, dr. Kovács József országgyűlési képviselő és Kiss Szabolcs önkormányzati képviselő szerdán.

Dr. Görgényi Ernő a Százéves cukrászda és a Ladics ház felújítása kapcsán elmondta, az ilyen beruházások közbeszerzési eljárását előzetesen ellenőrzi a Miniszterelnökség Közbeszerzési Főosztálya, ezt a főosztály elvégezte, és a gyulai közbeszerzési ajánlattételi felhívást rendben találta, ami ennek megfelelően el is indulhatott. Az ajánlatokat április 17-ig, jövő hétfőig várják.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!