ingatlanajánló

2021.06.05. 19:59

Így fest egy eladó, 135 milliós nyaraló Békésszentandráson!

Saját partszakasz és stég és gigantikus ablakok! A most következő ingatlan kapcsán nehéz elképzelni, hogy csak hétvégenként használja valaki. De hát ugye miért ne? Sok-sok fotó a megye legexkluzívabb, eladó nyaralójáról!

beol.hu

“Békésszentandrás frekventált üdülő során,saját partszakasszal és stéggel, parkosított telekkel, minden igényt kielégítő nyaraló eladó! A két szintes, 5 szobás, amerikai konyhás nappalival ellátott ingatlanban, gépiesített, teljes berendezés szolgálja az ott lakók kényelmét. A 2012-ben épült, kívülről nemes vakolattal és hőszigetelt üvegezéssel ellátott nyaraló zárt udvarában, több autó parkolása is lehetséges.

Az emeletet, 4 egyforma erkélyre nyíló,kitűnő kilátással rendelkező szoba,fürdőszoba és tágas,napfényes társalgó teszi hangulatossá. A földszinten külön dolgozó szoba és szauna is található. A fűtésről külön bálás kazán+ radiátorok, a meleg vízről boyler gondoskodik. Az épület biztonságos érintésvédelemmel és riasztóval felszerelt. A klíma kiépített, becsövezett. A 700m2-es telek, parkosított, tujákkal körbehatárolt, kiülőkkel,játszókkal,nyáron medencével felszerelt. [...]”

További részletek, fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!