képzés

2020.06.08. 12:53

Mixer tanfolyam, barista tanfolyam Békéscsabán a Bestmixernél!

A Bestmixer iskola képzései már 10 éve elérhetőek Békéscsabán. Jelenleg a megyében az egyetlen, saját helyszínnel rendelkező mixer és barista oktatást a Bestmixer iskolában találod. Ha régóta gondolkozol ezeken a képzéseken, akkor gyere el hozzánk, és próbáld ki magad egy fiatalos, trendi szakmában. A mixer és barista tanfolyam rövid idő alatt elvégezhető, közel a lakóhelyedhez, kis létszámú csoportokban, és az órákon korlátlan gyakorlati lehetőséggel!

 

A békéscsabai mixer tanfolyamon megtanulod az alap koktélok elkészítését. A képzés szinte száz százalék gyakorlatból áll, és az órákon minden hallgató egyenként készíti el az összes italt. Míg az alapfokú mixer tanfolyamon a standard italok elkészítésén van a hangsúly, a Profi mixer tanfolyam ennél sokkal többet nyújt, mert az ismert koktélokon kívül, egyéni italok létrehozása lesz a feladat. Ha megtanulod mit mivel, és hogyan kell elkészíteni, milyen a különböző összetevők harmóniája, hogyan legyen ellenállhatatlan a koktélod díszítése, akkor készen állsz majd arra, hogy Te legyél Békéscsaba legmenőbb bármixere! A mixer tanfolyam összesen 10 alkalom, alkalmanként 3 óra, az oktatóval közösen egyeztetett időpontban, úgy, hogy minden résztvevőnek megfelelő legyen. Nem kell aggódnod, munka vagy iskola mellett is könnyedén elvégezheted.

 

A békéscsabai barista tanfolyamon kizárólag a kávékészítésre összpontosítunk, begyakoroljuk az összes kávétípus elkészítését. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nincs szükség elméleti tudásra is, a tananyagot online formában kapod meg. A tanfolyam 6 alkalom, szintén közösen egyeztetett időpontokban, akár egy hónapon belül megszerezheted a barista képesítést. Manapság az egyik legnépszerűbb tanfolyam, de maga a barista szakma is, hiszen a kávézók, kávéházak rohamos fejlődése megköveteli a tökéletes szakmai tudást. Ezért van szükség manapság sok jól képzett barista szakemberre. Ha szeretnél még jobb lenni, még több ismeretet szerezni, akkor érdemes a továbbképzéseken is részt venned, például a Latte art tanfolyamon, a Mester barista tanfolyamon, vagy a Coffe shop manager tanfolyamon, ha esetleg a vezető beosztás elérése a célod.

Találkozzunk Békéscsabán a Szabó Dezső utca 38 szám alatt a Bestmixer iskolában.

1055 Budapest, Nagy Ignác u. 19/A.

+36 20 612 1000 | 06 1 215 0574

Adószám: 23797819-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-978343

KSH szám: 23797819-8532-113-01

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!