Tündérszépek

2021.12.17. 10:42

Testileg és lelkileg is fel kell készülni a versenyre, vallja a vésztői szépség

A vésztői Fazekas Vivien a tavalyi verseny során egészen az országos döntőig menetelt. Elmondása szerint rengeteg jó élménnyel gazdagodott, és nem kérdés, hogy idén is megpróbálja-e.

T.N.

Fazekas Vivien /Archív fotó/

Az idei évben újraindul a népszerű szépségversenyünk, a Tündérszépek. Ennek kapcsán megkérdeztük a tavalyi év során a döntőig menetelő 21 éves vésztői szépséget, aki  elmondta, hogy bár ő maga is szerette volna, ha a szépségkirálynői korona az ő fejér kerül, de szerinte már az győzelem volt, hogy bejutott az országos döntőbe.

– Nagyon örülök, hogy ismét megmérettethetjük magunkat. Úgy gondolom, hogy minden lány, aki szeretne jelentkezni a versenyre az ne habozzon tovább, hisz csupa jó élményekkel fog gazdagodni. 

Azt tanácsolja a lányoknak, hogy testileg és lelkileg is készüljenek fel a versenyre, biztosan meg lesz az eredménye. Nem kérdés, hogy idén újra megméretteti magát.

Vivien reméli, hogy idén is sok új, és kedves lánnyal ismerkedik majd meg. Mutassuk meg, hogy a Békés megyei lányok a legszebbek.

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre! 

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, mely igen egyszerű. Nincs más dolgod, mint kitölteni az űrlapot, és mellé csatolni egy egész alakos ruhás, bikinis, illetve portréfotót, és máris indulhat a verseny a megtisztelő címért és értékes nyereményeinkért.

Légy Te a Tündérszépek 2022 nyertese! Jelentkezz!

A Tündérszépek szépségversenyünkre ide kattintva jelentkezhetsz. 

Korábbi cikkeink ide kattintva olvashatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!