Celebfigyelő

2024.02.01. 09:29

Vajon egy aláírás gyógyíthat?

A népszerű, Békésből származó énekes, Balázs Pali elárulta, hogy az elmúlt 27 évben számtalan helyre kértek tőle már aláírást.

Beol.hu

Balázs Pali épp aláírja Ábel alkalmi csizmáját

Forrás: Facebook

„Egy aláírás gyógyíthat? Számtalan helyre kértetek tőlem aláírást az elmúlt 27 évben. Plakátra, fotóra, papirpénzre, pénztárcára, táskára, pólóra, telefonra, kérze, zsebkendőre, pufikabáthátuljára...és volt néhány olyan bátor és elszánt hölgy is aki erőteljesen lehúzta elöl a pólóját és...oda kérte....Szeptemberben Pusztafalun  adtunk koncertet a zenekarommal és a dedikálásnál odajött hozzám egy fess fiatalember, Ábel.

A lábán egy szép fehér gipsz virított. Kedves mosolyával az arcán kérte, hogy írjam neki alá az alkalmi csizmáját. Örömmel tettem... bízva abban, hogy a szignómnak még gyógyító ereje is lehet akár. Remélem Ábel már szélsebesen, boldogan futkározik azóta az iskola udvarán....”– írta közösségi oldalán a népszerű énekes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!