Rádiós bemutatkozás

2023.02.03. 16:16

Hétfőtől már Angliában is szól a Dirty Slippers – videóval

Megjelenik az első dal a londoni Abbey Road stúdióban felvettek közül – tájékoztatta hírportálunkat a gyulai Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembere.

Beol.hu

Munkában Lobó-Szalóky Lázár és George Shilling.

A Dirty Slippers zenekar 2021 nyarán dolgozott a Beatles által legendássá váló, Abbey Road stúdióban, ahol több éves közös együttműködés után végre találkoztak és dolgozhattak személyesen is George Shilling producerrel, valamint Neil Dawes hangmérnökkel, aki a legutóbbi Ed Sheeran lemez elkészítésében is közreműködött. Az abbey road-i felvételéről vlog is készült.

Ferenczi Bebi, Neil Dawes, és George Shilling.

Az Honest kid című első szerzemény pedig hétfőtől több angol rádióban is bemutatásra, valamint rotációba is kerül.  Elsőként a független, nagy lemezkiadói háttérrel nem rendelkező előadókat felkaroló Unsigned Radio UK mutatja be február 6-án 10 órakor a Talent Vault Show című műsorban, majd a manchesteri Hive Radio premierezteti a Dirty Slippers újdonságát, február 8-án este 8-10 között a Beautiful Indie Show-ban. Az Honest kid egyébként a Dirty Slippers legismertebb szerzeményének, a Youtube-on már 310 ezer megtekintés fölött járó, Rendetlen gyerek című dalnak az angol változata. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!