Asztalitenisz

2024.05.01. 10:53

Ezüstérmes az orosházi Sánta Elena

A MOATSZ Győrben rendezte meg a Reménységek Kupája elnevezésű utánpótlás viadalát. A négynapos, nemzetközi megmérettetésen a hazaiak mellett észt, német, osztrák, szerb és szlovák asztaliteniszezők tették teljessé a mezőnyt.

Verasztó Lajos

Sánta Evelin a dobogó második fokán

Az ASE Orosháza több fiatallal képviseltette magát. Az U11-es korosztályban Sánta Elena legjobb magyarként a második helyen végzett. Az U12-esek mezőnyében Sánta Elena a csoportjából a főtáblára jutott és végül az ötödik helyet szerezte meg. Az U13-asok között Vadász Réka csoportjában harmadik lett, majd a főtáblán a nyolc közé jutásért szenvedett vereséget. Az U15-ös mezőnyben Bényei Nelli és Vadász Réka is a főtáblára jutott. A négy közé jutásért Bényei Nellit a későbbi győztes győri Barcsai Sophie győzte le, míg Vadász Réka az ezüstérmes szegedi Szögi Szonjával szemben maradt alul.
Az egyesületi pontversenyben (35 induló) az ASE Orosháza 38 ponttal a nyolcadik helyet szerezte meg, úgy, hogy három külföldi klub is előtte végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában