Labdarúgás

2024.05.11. 14:24

Elmaradó szombati bajnoki mérkőzések

Három szombatra tervezett bajnoki labdarúgó-mérkőzés is elmarad, mert valamelyik fél nem tud kiállni.

Bakulya Mihály

A kétegyháziak egy ki-ki meccsre nem tudtak összeállni szombaton

Fotó: Kovács-Goda József

A Vármegyei II./B osztály 20. játéknapi programjából a Kétegyházi SE–Magyarbánhegyesi FC találkozó nem lesz lejátszva, mert a hazai együttesnek kiállási nehézségei támadtak. A látogatók tehát játék nélkül gyarapszanak három ponttal, ezzel pedig a két gárda a táblázaton is helyet cserél.

A Vármegyei III. osztály Északi csoportjában a megosztott csárdaszállási csapat bajlódik hetek óta hasonló gondokkal. Az ő esetük annyiban módosult, hogy kellő játékos hiányában visszaléptek a bajnokságtól. Ennek most a bucsaiak lettek a kárvallottjai, akik az előző heti középiskolás ballagások miatt kiadott szünetet újabb hétvégével toldhatták meg.

A Déli csoportban is lesz olyan mérkőzés, amely elmarad. A vendéglátó gádorosiak felé a gerlaiak jelezték a létszámhiányból eredő gondjaikat, akik hetek óta küszködnek a szűkös állományukból eredő nehézségekkel. A Gádoros a három pont birtokában izzadság nélkül lépett a dobogóra, igaz a  sámsoniaknak erre még lehet „kontrájuk” a pályán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában