Biliárd

2024.04.30. 10:55

Két berényi páros is a legjobb négyben

Szeghalmon rekord részvétel mellett bonyolították le hétvégén a XVIII. Sárréti Páros Biliárd Versenyt, amely mezőberényi sikert hozott. Az új terem, illetve asztalok beállítása 36 páros részvételét tette lehetővé, igazolva azt tézist, hogy van igény a nagy létszámú magyar biliárd megmérettetésekre.

Bakulya Mihály

A páros verseny első négy helyezettje, középen fekete pólóban a győztes duó

Nyolc közel azonos színvonalú asztalon folyt a verseny, kezdetben 5-ös és 4-es divíziókban. A csoportmérkőzések után a 16 legjobb páros egyenes kiesésben jutott el a döntőig. A nap folyamán nem maradt veretlen páros, ami jól mutatja, hogy mennyire kiegyensúlyozottá kezd válni ez a fajta játék. A végső győzelmet a kiválóan küzdő, és nagyon okos taktikával játszó mezőberényi Simcsik László, Turi Zoltán kettős nyerte megelőzve a hazaiak legjobb párosát Zsigovics Gábort és ifj. Sáfián Györgyöt.
– A napi versengés magas színvonalú csatákat hozott. A játék mellett öröm volt nézni, ahogy a biliárdosok rendszeresen karban tartották az asztalokat és a golyókat. Ezek az apróságok is jelzik, hogy fejlődik a sportág, mert vannak, akik elősegítik ezt. Köszönet érte mindenkinek – értékelt a házigazdák klubvezetője, Sáfián György.

Végeredmény: 1. Simcsik László, Turi Zoltán (Berényi BK, Jóbarát BK Wolf Team), 2. Zsigovics Gábor, ifj. Sáfián György (Szeghalmi Safi BK), 3. Kiss László, Lázok István (Berényi BK), 4. Tímár András, Bíró Imre (Korona BK).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában