Sport

2015.10.10. 21:11

Nagy csatában, egy góllal nyert a Gyula

A vásárhelyiek a lefújás pillanatáig nagy erőket mozgósítottak a pontszerzés érdekében, de a Gyula ügyesen lassította a játékot, és megőrizte a számára kedvező eredményt.

BEOL

Várfürdő-Gyulai Termál FC—Hódmezővásárhely 1—0 (0—0)
Labdarúgás NB III-as-mérkőzés. Gyula, 150 néző. V.: Nagy N. Gyula: Harman — Kovács T., Gadó, Ferenczi, Pilán R. — Bálint — Okos, Balogh M. (Burai), Hegedűs E., Nagy G. (Kerekes) — Styecz (Turcsek). Edző: Szekeres Lajos. Hódmezővásárhely: Bordás — Komáromi, Tóth I., Markovics, Tóth J. — Lazinica, Bartyik R. (Mihálffy), Bartyik N., Dordevics (Fábián) — Tóth A., Mavarics (Faragó). Edző: Bódi Attila.

Az első félidőben kiegyenlített, pörgős játékot láthattak a nézők. A vendégek nem álltak vissza, hanem bátran felvállalták a támadó focit, és bár igazi gólhelyzet egyik fél előtt sem adódott, ennek ellenére jó csatát hozott a játékrész.

Szünet után góllal kezdtek a házigazdák: az 50. percben Kovács Tamás tört előre a jobb oldalon, az alapvonal közeléből becenterezte, a felszabadítani akaró védőről Balogh Milán elé került a labda, aki pár lépésről biztosan helyezett a kapu bal oldalába, 1—0. Férfias küzdelem folyt a továbbiakban is, a vendégek szívósan küzdöttek, de csak kapufáig jutottak. Sok szabálytalanság csúszott ugyanakkor mindkét oldalon a játékba, ennek hatására sorra került elő a sárga lap a játékvezető zsebéből.

G.: Balogh M. az 50. percben. Jó: Harman, Ferenczi, Balogh M., ill. Bordás, Tóth A., Dordevics.

Szekeres Lajos: — A szezon egyik, hanem a legnehezebb találkozóján vagyunk túl. Tipikus egygólos meccs volt, amit egy szép akció végén mi értünk el. Bódi Attila: — Ez már a harmadik egy—nullás vereségünk volt, pedig nem játszunk rosszabbul az ellenfélnél, ezért valószínűleg fejben kell keresi a hibákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!