Labdarúgás - Vármegyei II./A osztály

2024.05.12. 23:05

Három gólt szereztek a vasárnapi győztesek

Orosházán hazai, Szabadkígyóson vendégsikerrel zárult a Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulója. Az orosházi fiatalok fordulatos mérkőzésen múlták felül a vasutasokat, a kígyósiak pedig első félidei gyengélkedésük miatt maradtak pont nélkül az új edzőjével továbbra is jól muzsikáló Szentandrással szemben.

Bakulya Mihály

A szabadkígyósiak felemás teljesítménnyel hangoltak a jövő heti Kondoros elleni mérkőzésükre. Fotó: Bencsik Ádám

Fotó: Bencsik_Adam

OMTK-Rákóczi–Békéscsabai MÁV SE 3–2 (1–1)
Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés. Orosháza, 100 néző. Vezette: Rubás Zoltán.
Orosháza: Dobozi – Czinkóczi, Janicsek, Nagy B., Fehér, Bánki-Horváth P., Valach (Árgyelán), Szabó T. (Bánki-Horváth G.), Szűcs, Bok, Halász. Edző: Bodzás Ádám.
Békéscsabai MÁV: Bócsik – Lévai, Erdélyi (Gedó), Viczián, Sipiczki (Demeter), Takács K. (Takács L.), Zsömbörgi, Petri, Vozár, Kőszáli, Kovács Gy. Edző: Dohányos Zoltán.
Gólszerző: Fehér (42.), Bánki-Horváth P. (57.), Halász (68.), ill. Kovács Gy. (12.), Vozár (78.).
Bodzás Ádám: – Jól kezdtük a mérkőzést, egy kontrából mégis az ellenfél szerzett vezetést. Utána viszont csak az volt a kérdés, hogy mikor találunk be. A mérkőzést teljes egészében mi kontrolláltuk, csalódott lettem volna, ha a sors elveszi tőlünk ezt a győzelmet. Gratulálok a csapatomnak!
Dohányos Zoltán: – Nem ez volt minden idők legerősebb MÁV-ja,ennek ellenére sokkal többet vártam a csapattól. A kapusunknak köszönhetően tudtunk meccsben maradni a végéig.

Betkó Tamás

Szabadkígyósi SZSC–Békésszentandrási HMSE 1–3 (0–3)
Szabadkígyós, 120 néző. Vezette: Czene Zoltán.
Szabadkígyós: Sebestyén Attila – Sebestyén Antal, Milek, Sebestyén M. (Prókai), Lászik, Faragó, Hőgyes (Alb), Somogyi (Szilágyi), ifj. Szabó Z. (Börcsök), Ancsin (Mócz), Frankó. Játékos-edző: ifj. Szabó Zoltán.
Békésszentandrás: Szabó A. – Szebegyinszki, Olasz István, Csipai, Balázs, Olasz Imre, Szűcs (Aszódi), Tasi K., Szécsi, Banász (Balogh M.), Lestyan-Goda (Sztricskó). Játékos-edző: Bakró Géza.
Gólszerző: ifj. Szabó Z. (58.), ill. Tasi K. (9., 42.), Balázs (14.).
Ifj. Szabó Zoltán: – Szörnyű első félidőnk volt. Teljes volt a káosz elől, hátul, amit a Szentandrás remekül kihasznált. A második félidő már tűrhetőbb volt, de a kapu előtt nem voltunk elég hatékonyak, ezért megérdemelt vendégsiker született.
Bakró Géza: – Megismétlődött a Kondoros elleni hatalmas akarás és fegyelmezett játék. Pluszba most jöttek a gólok is. Gratulálok a csapat minden tagjának, a Szabadkígyósnak pedig további sok sikert a bajnokságban.

Szabó Zoltán

A 24. forduló programja. Május 18., szombat, 14.00: Csabacsűdi GYLSE–Mezőmegyer SE, 17.00: Békésszentandrási HMSE–Dévaványai SE, Kondorosi TE–Szabadkígyósi SZSC, Békési FC–Mezőberényi LE, Dobozi SE–Mezőkovácsházi TE, Füzesgyarmati SK II.–OMTK-Rákóczi. Május 19., vasárnap, 13.00: Békéscsabai MÁV SE–Elek USE.

Mesterlövészek
23 gólos: Szabó Erik István (Dévaványa)
19 gólos: Kardos Imre Tamás (Békés), Rafaj Milán Barnabás (Kondoros)
16 gólos: Halász Zsombor Zoltán (Orosháza)
15 gólos: Durkó László (Mezőberény)
13 gólos: Balázs Attila (Békés)
11 gólos: Kasznár Márk (Elek)
10 gólos: Kovács György (Békéscsabai MÁV), Takács Márk Csaba (Kondoros)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában