Labdarúgás - NB III. Dél-keleti csoport

2024.05.19. 15:19

Őrlángon égett a tartalékos gyarmati csapat

Súlyos vereséggel zárta az idegenbeli mérkőzései sorát a harmadosztálynak búcsút intő, meglehetősen foghíjasan kiálló füzesgyarmati labdarúgócsapat. A sárrétiek az NB III.-as bajnokság utolsó előtti fordulójában az élvonalbeli játékosokkal feltuningolt Kecskemét vendégeként maradt alul, ezzel biztossá vált, hogy 15. helyen végez.

Bakulya Mihály

A kecskemétiek már az első félidőben döntésre vitték a dolgot Bódis Norbertékkal (fehér mezben) szemben. Fotó: Kecskeméti TE/Facebook

Kecskeméti TE II.–Füzesgyarmati SK 7–0 (3–0)
NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Kecskemét, 100 néző. Vezette: Molnár Réka (Szabó Richárd, Dudás Vilmos).
Kecskemét II.: Fadgyas – Derekas, Molnár M. (Ádelhardt, 80.), Polyák, Hatvani (Bodor, 62.) – Jászai-Deák, Meskhi, Kovács K., Szamosi (Goretich, 62.) – Artner (Majoros, 76.), Zoltán (Kovács P., 80.). Vezetőedző: Virágh Ferenc.
Füzesgyarmat: Zsibrita – Soós, Hadnagy, Csáki (Béres, 46.), Pinte – Bódis, Mező (Jámbor, 79.) – Szabó M. (Kurucz, 79.), Kis Sz. (Pákozdi, 79.), Schmidt – Szabó B. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Soós (2. – öngól), Meskhi (23.), Artner (27.), Szamosi (46.), Kovács K. (60.), Derekas (62.), Goretich (66.).

Balszerencsés kezdés

Balszerencsésen kezdtek a gyarmatiak, a menteni igyekvő Soós már az első centerezést a saját kapujába lőtte. Mindez béklyót kötött a sárréti lábakra. A hazaiak a félidő közepén a második valamire való akciójukat is góllal zárták, innen tovább pedig már magabiztosan játszottak. A második félidő elején hamar tovább növelte előnyét a Kecskemét, innen tovább pedig csak a különbség volt kérdéses, a gyarmatiak nem tudták megismételni az előző heti produktumot. A piros-fehéreknél a végén lehetőséget kaptak azok az U19-es fiatalok is, akik a jövő csapatát alkothatják.
Jó: Meshki, Derekas, Kovács K., Szamosi, Zoltán, ill. senki.
Boros Tibor: – Szakmailag nincs mit mondani a találkozóról. Azzal, hogy ki tudtunk állni, a kötelező minimumot lehoztuk.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában