Közélet

2016.05.16. 16:27

Gyulavári Napok Kisgrófoval és Hevesiékkel

Péntektől vasárnapig immáron hatodik alkalommal rendezi meg a Gyulavári Napokat az Együtt Gyulaváriért Egyesület. Az eseménysorozaton fellép többek között Kisgrófo, a Hevesi Happy Band Hevesi Tamással és Csordás Tibor. (x)

BEOL

gyula_logo_2011_final

A rendezvény pénteken délután 5 órakor kezdődik. 17 órától a Hexotol, 18 órától a Békés Banda lép fel. Fél nyolctól pedig Király Sándor és barátai néptánccal szórakoztatják a megjelenteket.
20.30-tól Kisgrófo koncert lesz, majd este tíz órától ismét a Békés Banda ad nosztalgiaműsort.

Szombaton reggel 7 órakot kezdődik a VI. Országos Vadfőző Verseny a sportpályán, majd számos érdekes műsor színesíti a napot.

10 órától Tavaszi kavalkád címmel a Gyulavári Széchenyi úti Óvoda gyerekeinek műsorát tekinthetik meg az érdeklődők.

11 órától Döge Csaba és Kepenyes Pál interaktív zenés gyermekműsora veszi kezdetét. Déltől a Samuray Kyokushin Karate Sportegyesület bemutatója szerez majd érdekes perceket a megjelenteknek. 13 órától Szilágyi Attila ad gitárműsort. 15 órakor a Dürer Albert Általános Iskola Bay Zoltán Általános Iskola Tagintézménye tanulóinak műsorával folytatódik a délutáni program. 17 órától Step Aerobic az Edit fitneszzel. 18 órától Hellcome koncert lesz, majd este fél nyolctól a Berill Hastánc Csoport műsora vezeti be az estét.

20 órától a Hevesi Happy Band ad élő koncert. Vendégként fellép Hevesi Tamás. 22 órától színpadon a Cassiopela.

A vasárnap ugyancsak bővelkedik az érdekességekben. 8 órától a VI. Gyulavári Kastély Kupa kispályás labdarúgó tornán pattog majd a labda.

13 órától Családi közlekedési vetélkedő kezdődik, 14.30-tól pedig a Python Magic Show bűvészműsora varázsolja el a nézőket. 16 órakor jön a tombolasorsolás. 17 órakor az Őszülő Halánték Néptánccsoportjának műsorával folytatódik a rendezvény, majd 17.30-tól fellép az Erkel Ifjúsági Fúvószenekar 18.30-tól The Scarlet, 20 órától Magic of Music koncert. 20.50-től Cupsong, majd este 9 órától CSORDÁS TIBOR koncert kezdődik. 22 órától tűzijáték zárja az eseménysorozatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!