Labdarúgás - Vármegyei II./A osztály

2024.05.17. 21:30

Nem érdemtelen orosházi siker

A két második számú együttes párharcával már péntek délután elkezdődött a Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokság. Füzesgyarmaton a több helyzetet kialakító orosháziak diadalmaskodtak, ezzel két pozíciót javítva a 9. helyre léptek elő a tabellán.

Bakulya Mihály

Halász Zsombor az őszi találkozón egyszer, a péntekin viszont kétszer is bevette a gyarmatiak kapuját. Fotó: Bohus Krisztián

Füzesgyarmati SK II.–OMTK-Rákóczi 1–4 (1–2)
Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 30 néző. Vezette: Bálint Zoltán.
Füzesgyarmat II.: Zsibrita – Béres, Szőke (Pálfi), Jámbor, Vígh, Zs. Nagy, Szabó M. (Kovács A.), Kurucz, Juhász, Tóth K. (Gorgyán), Vámos. Edző: Fábián Ottó Olivér.
Orosháza: Dobozi – Czinkóczi, Buzai, Janicsek, Valach (Kérdő), Dobi (Bánki-Horváth G.), Fehér, Bánki-Horváth P., Szabó T., Szűcs, Halász. Edző: Bodzás Ádám.
Gólszerző: Szabó M. (22.), ill. Halász (43., 85.), Buzai (45.), Kérdő (88.).
Fábián Ottó: – Jó játékvezetés mellett zajlott le a meccs, melyben benne volt, hogy pontot szerezzünk, de a végén koncentráltabb volt az Orosháza, így megérdemelten vitte el a három pontot.
Bodzás Ádám: – Ismét hatalmas különbséget sikerült kialakítanunk mezőnyben, de a vezető gólt megint nem mi szereztük. Szünet előtt viszont sikerült fordítanunk, a második félidőben pedig tovább domináltunk. A szezon végére szépen összeállt a játékunk, ami pontokban is jelentkezik, gratulálok a csapatnak!

Széles Kristóf

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában