Közélet

2014.10.27. 12:06

Sokakat érdekelt legújabb szakácskönyvünk is

Immár egy hete kapható a Békés Megyei Hírlap idei, „Egészséges ételek a család asztalára” című szakácskönyve. Aktuális kiadványunkat a kolbászfesztiválon nemcsak megismerhette, de meg is vásárolhatta a közönség, munkatársaink készséggel álltak az érdeklődők rendelkezésére.

BEOL

Számos érdeklődő fordult meg a négynapos kolbászfesztivál alatt a városi sportcsarnokban is, ahol munkatársaink jóvoltából elsők között nyerhettek betekintést a Békés Megyei Hírlap aktuális, „Egészséges ételek a család asztalára” című szakácskönyvébe, mely az egészséges, ugyanakkor ízletes és a család minden tagja számára csábító ételekre fókuszál.

Legújabb kiadványunkat három gyönyörű hölgy, a Miss Alpok Adria szépségverseny dobogósai népszerűsíti. Edit, Blessi és Nóra, a megye szépei örömmel tettek eleget lapunk felkérésnek, hiszen a mindennapi fittségükhöz, remek alakjuk megőrzéséhez maguk is elengedhetetlenül fontosnak tartják az egészséges életmódot.

Szakácskönyvünk az ügyfélszolgálati irodáinkban (Békéscsaba, Petőfi utca 2. és Munkácsy utca 9.; Gyula, Megyeház utca 10.; Orosháza, Kossuth utca 6-8.) megvásárolható, illetve a kézbesítőinknél vagy a 06-40/510-510-es telefonszámon is megrendelhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!