Kék hírek, bulvár

2014.10.27. 18:03

Biztonságban zajlott a fesztivál

A katasztrófavédelmi hatóság mellett az idei kolbászfesztiválon a Békés Megyei Tűzmegelőzési Bizottság is jelen volt, akik a biztonság érdekében átfogó ellenőrzéseket is tartottak.

BEOL

A békéscsabai kirendeltség hatósági osztálya előzetes bejárást is tartott a helyszínen. A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a biztonságos lebonyolítás feltételeit mindvégig nyomon követte, a helyi szervek szakemberei folyamatos tűzvédelmi ellenőrzéseket hajtottak végre a helyszínen, emellett készenléti szolgálatot láttak el a szervezők által létrehozott irányítási ponton - olvasható a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján.

A Békés Megyei Tűzmegelőzési Bizottság standjánál minden érdeklődő megismerhette, feleleveníthette a legfontosabb tűzmegelőzési ismereteket. A szakmai tanácsadó, javaslattevő, kommunikációs szervezet az emberi élet védelmét, a tűzesetek megelőzését, valamint a károk mérséklését hirdette a fesztiválon, főbb céljait különféle szóróanyagokkal, ajándéktárgyakkal és molinókkal szemléltette - olvasható az igazgatóság honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!