Gondozott porták

2024.05.17. 14:37

Tiszta udvar, rendes ház: elkezdték a zsűrizést Békéscsabán

Megkezdték a Tiszta udvar, rendes ház címre pályázó ingatlanok felkeresését, azaz a zsűrizést Békéscsabán – ismertette Vass Csaba, a városfejlesztési cég ügyvezető-helyettese, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltje.

Licska Balázs

A Facebook-oldalán azt írta, két éve indult újra Békéscsabán a Tiszta udvar, rendes ház mozgalom, és a cím elnyerésére a közelmúltban ismét közzétette a felhívását a Közösség a Fejlődésért Egyesület.

tiszta udvar, rendes ház, pályázat, vass csaba
Opauszi Zoltán, Matyiné Ilyés Éva, Vass Csaba és dr. Janowszky János az egyik pályázó portánál. Fotó: Vass Csaba Facebook-oldala

Az ingatlanok május 5-ig pályázhattak, de lehetett ajánlani is olyan portákat, amelyek megfelelhetnek az elvárásoknak. A zsűri – Matyiné Ilyés Éva, dr. Janowszky János, Opauszki Zoltán és Vass Csaba – folyamatosan keresik fel és veszik szemügyre a pályázó családok portáit.

Vass Csaba szerint rengeteg gyönyörűen gondozott kertből kell majd kiválasztani azt a tizenötöt, ahol egy Tiszta udvar, rendes ház feliratú táblával, illetve ajándékcsomaggal kedveskedve köszönhetik meg a városképért végzett szorgalmas munkát a tulajdonosoknak. Eredményt június 5-én hirdetnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában