Megemlékezés

2024.05.13. 09:10

Legendák emléktábláját koszorúzták meg

A tragikusan korán elhunyt Knézy Jenő televíziós sportkommentátor és Molnár Dániel rádiós tiszteletére állítottak emléktáblát 20 évvel ezelőtt a békéscsabai Mester Csarnokban (a tévés és a rádiós legenda is ott volt a létesítmény néhány évvel korábbi avatásán), amelynek megálmodója, tulajdonosa, a korábbi kézilabda-játékvezető Zsilák Ádám és felesége látta vendégül vasárnap a Magyar Sportújságíró Szövetség (MSÚSZ) gyulai Sportújságíró-kongresszusra igyekvő küldöttségét.

Gajdács Pál

Forrás: MSÚSZ-facebook

2004-ben a MSÚSZ is a ott volt az emléktáblát állító szervezetek, támogatók között, a békéscsabai elnökségi tag, Fábián István pedig személyesen is részt vett az ünnepségen. Most is ő készítette elő az MSÚSZ-delegáció érkezését, ám közelgő operációja miatt nem tudott jelen lenni az eseményen, amelyen Szöllősi György elnök, Dénes Tamás főtitkár, valamint Knézy Jenő és Molnár Dániel egykori közeli munkatársaiként Mravik Gusztáv alelnök és Török László, a szolidaritási bizottság tagja helyezte el az emlékezés koszorúját a szövetség nevében a békéscsabai Mester Csarnokban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában