Birkózás

2024.05.14. 09:29

Két szarvasi arany a birkózó ob-ról

Szigetváron rendezték meg az idei U20-as szabadfogású országos bajnokságot, melyen a szarvasiak két birkózója is aranyérmes lett.

Verasztó Lajos

A dobogó tetején Hajduch Nándor

A viadalon szőnyegre léptek a Békés vármegyei fiatalok is. A Szarvasi Birkózó Egyesület versenyzői közül 70 kg-ban Tóth Patrik három győztes mérkőzéssel aranyérmet nyert, a 79 kg-osok között Hajduch Nándor mind a négy mérkőzését megnyerve szerezte meg az országos bajnoki címet, mindkettőjüket Sükösd Attila edző készítette fel a viadalra.  

Hír még az Orosházi Spartacus Birkózó Klub háza tájáról, hogy az U20-as női válogatott tagjai a horvátországi Porecsben nemzetközi versenyen vettek részt, így készülnek a korosztályos Európa-bajnokságra. A klub versenyzője Páli Mirella 62 kg-ban három győzelemmel a dobogó legfelső fokára állhatott.

Békés vármegyei eredmények. 70 kg: 1. Tóth Patrik (Szarvasi Birkózó Egyesület). 79 kg: 1. Hajduch Nándor (Szarvasi Birkózó Egyesület),  5. Gábor Zalán (Orosházi Spartacus Birkózó Klub) és Szpin Mihály (Szarvasi Birkózó Egyesület). 97 kg: 3. Szpisjak Bence (Szarvasi Birkózó Egyesület), 4. Bakos Ferenc (Orosházi Birkózó Egyesület).

A dobogó tetején Tóth Patrik

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában