Labdarúgás - Vármegyei III., Északi csoport

2024.03.25. 12:10

A Keresztúr újabb lépést tett a címvédés felé

A Vármegyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Északi csoportját vezető Sarkadkeresztúr a Vésztő után újabb potenciális ellenfelét múlta felül a hétvégi 14. fordulóban, így egy lépéssel közelebb került a címvédéshez. Az első számú riválisa a zsadányi sárréti rangadón szilárdította meg második helyét, javítva ezzel az előző heti hazai fiaskót is.

Bakulya Mihály

A keresztúriak és az okányiak számára is kedvezően alakult a hétvége. Archív fotó: Kiss Kornél

Csárdaszállási SZSK–Okány KSK 2–6 (0–4)

Vármegyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Csárdaszállás, 35 néző. Vezette: Andrej Tamás Zoltán.

Csárdaszállás: Rácz M. – Székely, Papp J., Filippovits, Migale, Dudás, Fábián D., Kovács J., Nagy D., Szabó Á., Rávai. Csere: Lakatos A., Mészáros L., Fábián G., Zahorán. Edző: Zahorán Attila.

Okány: Tóth T. – Kincses R., Tóth I. A. (Tóth I. F.), Nagy R., Huszár, Balogh R., Vantara, Ruszó (Nagy M.), Sujtó (Varga L.), Kovács P., Bujdosó (Kovács R.). Edző: Varju Richárd.

Gólszerző: Szabó Á. (51.), Fábián (53.), ill. Sújtó (16.), Ruszó (31., 55.), Nagy R. (40.), Vantara (43.), Kincses (84. – 11-esből).

Zahorán Attila: – Az első félidőt gyakorlatilag átaludtuk. Szünet után már összeszedettebben játszottunk, ennek köszönhetően döntetlenre hoztuk a meccs második felét.

Varju Richárd: – Nem jól, de végre eredményesen futballoztunk. A hazai csapat sokat faultolva próbálta tördelni a játékunkat, de éppen ez lett a vesztük, mert a góljaink többségét pontrúgások után szereztük. A két kapott gólunk miatt kissé csalódott vagyok, mert a tabella első feléhez tartozó csapatok ellen ez a produkció kevés lesz.

R. M.

Zsadányi KSE–Vésztői TK 0–3 (0–1)

Zsadány, 110 néző. Vezette: Dohar László.

Zsadány: Csizmadia S. – Németh Á., Csongrádi, Bakó A., Győrösi, Kiss B., Fürj, Szabó D. (Vásárhelyi), Csizmadia G. (Szőrös), Hegyesi, Szilágyi E. Edző: Csizmadia Sándor.

Vésztő: Csordás – Fehér, Szabó R., Pap Zs., Varga T., Fazekas R. (Tukacs), Nikula (Szőke), Balázs, Szabó Sz. (Szabó S.), Lázár T. (Gurmai), Bradák. Edző: Kuti István.

Gólszerző: Bradák (3., 89. – 11-esből), Fazekas R. (86.).

Csizmadia Sándor: – Szinte végig a mezőnyben gyűrtük egymást, bár aki ránéz az eredményre, az nem ezt látja. A játék alapján döntetlen színezetű mérkőzés volt. Csak azt nem értem, ha a játékosomat úgy megtapossák a tizenhatoson belül, hogy még a cipőfűzője is szétszakad és így veszìt labdát, akkor azért miért nincs büntető? Mindez nulla-egyes állásnál történt. Maradok tisztelettel.

Kuti István: – A korai gólunk után több nagyobb lehetőségünk volt, a hazai kapusnak köszönhető, hogy nem tudtuk növelni az előnyünket. A mérkőzés végéig hatalmas küzdelem volt a pályán, de a végjátékban sikerült a gyors átmeneteinket gólokra váltani. Korrekt játékvezetés!

Mészár Zoltán

Sarkadkeresztúri SE–Sarkadi KLE 4–0 (2–0)

Sarkadkeresztúr, 120 néző. Vezette: Kis Pál.

Sarkadkeresztúr: Képíró – Szalazsán A., Sáss (Rajki-Tóth), Molnár M., Takács L. (Széplaki), Tóth I., Szalazsán R. (Kovács I.), Szabó Milán, Patkás D., Zsoldos, Szabó II. Mózes (Patka). Játékos-edző: Szabó I Mózes.

Sarkad: Kiss S. – Papp B., Berke (Kónya), Ruzsa, Varga Z., Szűcs, Hrabovszki, Nagy B. (Spitzer), Erdei, Bódi (Bozsányi), Szabó G. Edző: Balogh Csaba.

Gólszerző: Takács L. (17.), Szabó Milán (33. – 11-esből), Zsoldos (50.), Rajki-Tóth (73.).

Szabó I. Mózes: – Megérdemelten nyertünk a sportszerű Sarkad ellen. Baráti rangadó volt.

Balogh Csaba: – Sajnos csatár nélkül ez a játék nem működik. A masszívabb, rutinosabb hazaiak megérdemelten nyerték meg a mérkőzést, amihez gratulálok. Kívánom nekik hogy felsőbb osztályba is kipróbálják magukat!

Csávás Lajos

A Bucsa SE–Kötegyáni FC mérkőzés elmarad, mert a vendégcsapat nem tud kiállni. A 3 bajnoki pontot 3–0-s gólkülönbséggel a Bucsa kapja.

Következik

15. forduló. Április 6., szombat, 16.30: Okány KSK–Sarkadi KLE, Csárdaszállási SZSK–Kötegyáni FC, Bucsa SE–Vésztői TK, Zsadányi KSE–Sarkadkeresztúri SE.

Mesterlövészek

19 gólos: Bradák László (Vésztő)

16 gólos: Patkás Dániel (Sarkadkeresztúr)

13 gólos: Sáss Ádám (Sarkadkeresztúr)

11 gólos: Mezei Jenő (Sarkad), Szűcs Gyula (Sarkad)

9 gólos: Fazekas József Richárd (Vésztő), Patkás Sándor (Sarkadkeresztúr)

8 gólos: Fürj Mihály (Zsadány)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában