Labdarúgás - Vármegye II./A

2024.01.30. 10:01

Hazai pályán maradtak el a vasutasok

A téli felkészülés második hetére tervezett munkát végzik ezekben a napokban a Vármegyei II./A osztályban érdekelt Békéscsabai MÁV SE játékosai. A vasutasok futó és szabadtéri edzésekkel indították az évet, ez a tematika egyelőre marad is.

Bakulya Mihály

Fotó: Shutterstock

– A saját pályánkon és a 4-es honvéd utcai utánpótlás bázison edzünk, a futásokat pedig a ligetben végezzük. A munka kielégítő létszámmal folyik, az előttünk álló hétvégétől a szombatok a tesztmérkőzésekről szólnak majd – ismertette Dohányos Zoltán, a piros-feketék edzője, aki arról is beszámolt, hogy a gyakorló meccsek programja meglehetősen képlékeny állapotban vannak, de döntő többségben a helybeli korosztályos csapatok lesznek a partnerek.

Szó esett az aktuális személyi változásokról is. Ebből kiderült, hogy a téli átigazolási időszak sem feltétlenül a Lokomotívról szól majd.

– Ami biztosnak tűnik, hogy Lévai Zoltán az őszi idény végén visszatért a csapathoz és külföldi munkája mellett próbál meg játszani.

Lukács Levente is újból velünk készül, bár a munkahelyi elfoglaltsága a tavaszi szerepvállalását sem könnyíti meg. Az egyke új igazolás a Jamina kapusa, Zelenyánszki Márk András lesz, akit elengedtek az erzsébethelyiek, de mivel távozóról nem tudunk, nem is számolunk további mozgással – fűzte a témához a szakvezető.

A célok kapcsán megtudtuk, hogy szeretnének javítani a vasutasok. Ha azt vesszük alapul, hogy „félidőben” csupán három riválist tudhatnak maguk mögött a másodosztályban, akkor ezt a tervet nem lesz nehéz überelni.

– Szeretnénk sokkal jobban teljesíteni, mint ősszel, amikor főként hazai pályán múltuk alul önmagunkat, ahol nagy bánatunkra nyeretlenek maradtunk. Ehhez leginkább a kulcsembereink formajavulására lesz szükség, hiszen a kvalitások tekintetében jóval előrébb is tarthatnánk. Bízunk benne, hogy marad az utóbbi évek trendje, amikor is tavasszal lényegesen eredményesebben szerepeltünk, ám ehhez elengedhetetlen a megfelelő szintű edzésmunka elvégzése – fejezte ki reményét Dohányos Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában