Labdarúgás

2023.11.15. 10:52

Nyolc egyesület fizeti meg a lapok árát

A hétvégi hidegfront a pályákon is éreztette nemkívánatos hatását. Ennek lehetett a hozadéka, hogy több játékost is hosszabb távra tiltott el keddi ülésén az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB).

Bakulya Mihály

Forrás: Shutterstock

Mint az a szervezet hivatalos értesítőjéből kiderül a felnőtteknél a kötegyáni Bozsányi I. Tibor, az utánpótlásnál a medgyesegyházi Nadicsán Lajos vitte el a „citromdíjat”. Rekordot döntött azonban a színes lapok halmozása miatt pénzbüntetésre ítélt egyesületek száma, illetve annak össze is.

A felnőttek esetében Bozsányi I. Tibor (Kötegyán) 4, Balázs Milán (Békésszentandrás), Polonszki Patrik (Szarvas) és Kacsala Norbert (Elek) 3-3, Olej Tamás Gergő (Mezőberény) 2, Rigler Attila (Békés), Leurinyecz Mihály (Mezőmegyer SE II.), Budás Gergő (Mezőkovácsháza), Poljak Dániel László (Tótkomlós), Hotea Máté (Kétegyháza) és Ottlakán Bence (Gerla) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől lett eltiltva.

Az utánpótláskorú játékosok közül Nadicsán Lajos (Medgyesegyháza U19) 5, Balogh Jácint (Medgyesegyháza U19) 3, Máris Martin Dániel (Medgyesegyháza U15) 2, Máté Dávid (Szarvas U19) és Onodi Krisztián (Elek U17) 1-1 soron következő bajnokit kényszerül kihagyni.

A FEB ezen 8 egyesületre szabott ki pénzbüntetést színes lapok miatt. A Szarvasi FC 18 000, a Dobozi SE, a Kaszaper FC és a Kétegyházi SE 15 000, a Kondorosi TE, a Dévaványai SE, a Csabacsűdi GYLSE és a Magyarbánhegyesi FC 12 500 forintot kényszerül jótékony célra befizetni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában