Atlétika

2023.11.20. 16:30

A csabai atlétákat is ünnepelték a gálán

A budapesti Testnevelési Egyetemen rendezték meg a hétvégén a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) hagyományos év végi gáláját, ahol díjazták többek között az év legjobb atlétáit.

Gajdács Pál

Czeglédi Katalin marketingvezető, Steigerwald Ernő, Oláh Barbara, Nadj Levente és Adorján László edző

– A magyar atlétika 2023-ban a világ atlétái előtt is bizonyított. Az atlétáink fantasztikus munkát végeztek, és komoly tapasztalatokat szereztek a nemzetközi mezőnyben. Mindenki felmérte és tudta, hogy a budapesti világbajnoksággal micsoda lehetőség a hazai közönség előtt versenyezni – mondta Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke.

A gálán a Kopp Békéscsabai AC sportolói, edzői és marketingvezetője is részt vettek. Az eseményre meghívást kapott, de egyéb okok miatt nem tudott részt venni a közelmúltban visszavonuló világbajnok súlylökő, Márton Anita, Tóth Sándor, Eperjesi László és Erdős Péter edzők.

Az eseményen méltó módon ünnepelték meg azokat a versenyzőket, akik az augusztusi budapesti világbajnokságon viselték a válogatott mezt.

Az Év Atlétája a nőknél a hétpróbázó a világbajnokságon negyedik helyen végzett Krizsán Xénia, a férfiaknál pedig a budapesti vébén kalapácsvetésben bronzérmes Halász Bence lett.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában